Premier Park

Premier Park

Tapahtumakeskus Porvoossa

Ajoradat

premierpark.fi

PREMIER PARK - ajoradat

Premier Park haluaa parantaa ajovalmennuksiinsa osallistuvien autoilijoiden ajotaitoja ja -tapoja Suomen vaativissa olosuhteissa.

Tarjoamme ammattitaitoista ja kiinnostavaa ajovalmennusta turvallisesti, aitoja olosuhteita simuloivissa ympäristöissä. Keskuksessamme voi harjoitellavaikeissa olosuhteissa ajamista ympäri vuoden – turvallisesti. Talvisaikaan ajosuoritusalueet jäädytetään sääolosuhteiden mukaan, kesällä harjoittelu tapahtuu vedellä liukastetulla bitumilla. Ajoharjoitusalueemme sopii niin ajokorttia suorittaville kuin kokeneempienkin kuljettajien koulutukseen.

Rata-alue

Asfalttirata

2,1 km Asfalttirata

Valaistulla asfalttiradallamme pääset testaamaan ajoa eri olosuhteissa. Radalla on suuret korkeuserot, jotka haastaa ajajaa sopivasti. Radalta löytyvät myös liukkaan kelin pinnoitteet (lumi, jää) sekä sadetusjärjestelmä.

Rata-alue

Maastorata

1,6 km maastorata

Maastoratamme haastaa sinut ajamaan jyrkkiä nousuja ja laskuja. Radalta löytyy niin metsätie kuin esterata ja sekä vesiesteet ja erilaisia kallistuksia. Maastorata tarjoaa useita vaihtoehtoisia reittejä, joita voi räätälöidä automallien ominaisuuksien mukaan.

Premier Park - Edelläkävijä

​Ajovalmennuksen edelläkävijä

Premier Park on Pohjoismaiden monipuolisin ja uudenaikaisin ajovalmennus- ja kokouskeskus. Tarjoamme aina asiakkaan tarpeisiin perustuvaa, huolella suunniteltua ja ammattitaitoista palvelua ajoharjoitteluun ja kokouspalveluihin. Ajamaan oppii vain ajamalla. Haluamme olla mukana luomassa turvallisempaa tieliikennekulttuuria ja paremman tieliikenneturvallisuuden tulevaisuuteen.

Ajokortin suorittajat

Ajokorttilain mukaan jokaisen opetusluvalla B-korttia ajavan on suoritettava riskienhallintakoulutus autokoulun kautta ennen ajokokeeseen menoa. Sen voi suorittaa simulaattoritissa, mutta aidon ajokokemuksen kartoittamiseksi se on hyvä suorittaa oikealla ajoradalla.

Ajorata yrityksille

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tarjota henkilökunnalleen tai asiakkailleen vaativien olosuhteiden ajoharjoituksia esimerkiksi osana virkistyspäivää. Henkilökunnan ajotaidoista huolehtiminen on aina investointi tulevaisuuteen, sillä suurin osa ajaa työpaikalleen omalla autolla.

Yksityiset autoilijat

Onko sinulla ajokortti, mutta haluat tulla verestämään ajotaitoja? Etenkin haastavien olosuhteiden ajotaitoja on hyvä ylläpitää säännöllisesti. Ajoharjoittelukeskuksessamme pääset myös testaamaan autosi ominaisuuksia sekä harjoittelemaan liukkaan kelin ajamista vaikka kavereiden kanssa.

Käyttömaksu: 75 € /auto