Premier Park

Ajotapahtumat

premierpark.fi

Ajotapahtumien edelläkävijä

Premier Park haluaa parantaa ajovalmennuksiinsa osallistuvien autoilijoiden ajotaitoja ja –tapoja Suomen vaativissa olosuhteissa. Tarjoamme ammattitaitoista ja kiinnostavaa ajovalmennusta turvallisesti, aitoja olosuhteita simuloivissa ympäristöissä.

Ajoharjoittelu tapahtuu Premier Parkin modernilla, erinomaisessa kunnossa olevalla kalustolla todellisilla nopeuksilla. Ajoharjoittelu antaa valmiudet hallita nykyaikaisia autoja ja toimia turvallisesti vaaratilanteissa.
Teoriaosuudessa käydään läpi asioiden syitä ja seurauksia, jonka jälkeen oppi viedään käytäntöön ajoradalla. Kun hirven tai tielle lentävän irtotavaran kohtaa simuloidussa tilanteessa, osaa myös aidossa tilanteessa toimia oikein.
Premier Park on Pohjoismaiden monipuolisin ja uudenaikaisin ajovalmennus- ja kokouskeskus. Tarjoamme aina asiakkaan tarpeisiin perustuvaa, huolella suunniteltua ja ammattitaitoista palvelua ajoharjoitteluun ja kokouspalveluihin.

Tervetuloa tutustumaan!

Premier Park - Ajorata

Haasta. Nauti. Rentoudu.

​Suurimmalla osalla autoilijoista luulot omista ajotaidoista ovat merkittävästi liioiteltuja.

Mitä teet, jos hirvi hyppää tiellesi? Entä miten reagoit, jos edellä ajavasta rekasta putoaa eurolava moottoritielle? Kuinka jarrutat oikein? Tule testaamaan ajotaitosi Premier Parkin uusilla autoilla.

Premier Park - Edelläkävijä

​Ajovalmennuksen edelläkävijä

ESIMERKKIAIKATAULU

09:00 – 09:15 Saapuminen Premier Parkiin
09:15 – 09:45 Tiivis teorialuento
09:45 – 10:00 Siirtyminen autoihin
10:00 – 12:00 PSD käytännön ajoharjoittelu
12:00 – 12:30 Taitoajokilpailu/Porsche Taiycan Experience
12:30 – 12:45 Palaute
12.45 – 13:15 Lounas
13:15 – xx:yy Mahdollinen asiakkaan oma ohjelma

HINTAESIMERKKEJÄ (ajovalmennus):

6 henkilön ryhmä: 2500 €
8 henkilön ryhmä: 2650 €
10 henkilön ryhmä: 2950 €
20 henkilön ryhmä: 3900 €
30 henkilön ryhmä: 5300 €
Yli 30 henkilöä: Erillinen tarjous
Sauna ja takkaosasto 290€ (sis.pyyhevuokrat)
Taitoajokilpailu 35€ / henkilö
Porsche Taycan Experience 55€ / henkilö
Kaikki hinnat ALV 0%

AVAJAISTARJOUS:

TOUKOKUU-KESÄKUU AIKANA TEHDYISTÄ TILAUKSISTA
kokoustila veloituksetta (norm. 50 €/tunti) Sauna ja takkaosasto -20%

TURVALLINEN AJAMINEN JA AUTONHALLINTA HAASTAVISSA OLOSUHTEISSA

Premier Safety Driving (PSD) –valmennus sisältää tehokasta teoriaopetusta ja paljon käytännön harjoittelua kokeneiden ammattikuljettajien opastuksella. Valmennuksessa käydään läpi auton hallintaan ja turvalliseen ajamiseen liittyvät asiat sekä kuljettajaan että auton tekniikkaan liittyen. Valmennukseen osallistuville konkretisoituu mm. tilannenopeuden vaikutus, ennakoinnin ja turvavälin merkitys, omien ajoasenteiden ja ajosuoritukseen keskittymisen tärkeys sekä uusien autojen sisältämän turvatekniikan toiminta ja hyödyt. Vahinkojen väheneminen sekä kuljettajien stressin alentuminen autonhallintataitojen lisääntyessä ja turhan jännittämisen poistuessa, ovat odotettavissa olevia tuloksia. Muistathan, että yksi sairauspoissaolopäivä maksaa yritykselle keskimäärin 350 €. Keskimääräinen kustannus ei henkilövahinkoja aiheuttavasta liikenneonnettomuudesta on noin 2950 €. (Tiedot: Liikennevakuutuskeskus).

VÄHENNÄ YMPÄRISTÖPÄÄSTÖJÄ JA KARSI LIIKENNEKUSTANNUKSIA

Premier Eco Driving (ECO) -valmennus koostuu henkilökohtaisesta ajotavan analysoinnista, taloudellisemman ja ympäristöystävällisemmän ajamisen teoriaopetuksesta sekä käytännön harjoittelusta uusin opein. Premier Eco Driving on tehokas ajovalmennus, jonka vaikutukset näkyvät heti. Suljetulla radalla voidaan keskittyä 100% valmennukseen ja Premier Parkin runsas opetuskalusto mahdollistaa suurienkin ryhmien valmennuksen päivän aikana. Yhdessä tekemisen ja yhteisten oivallusten myötä lopputuloksena on uudenlainen, entistä ympäristöystävällisempi, taloudellisempi ja sujuvampi ajotapa, joka tuo selvää säästöä jokaisella kilometrillä. 10% keskimääräinen säästö polttoainekuluissa ja hiilidioksidipäästöissä on täysin realistinen tulos, jota yritys voi vielä kasvattaa sopivalla kannustejärjestelmällä.

HAHMOTA AUTON ULKOMITAT JA LIIKERADAT AHTAISSA TILOISSA

Premier Parking (PARK) on erinomaisen hyödyllinen ja herättävä kilpailumuotoinen harjoitus, jossa korostuu sekä autonhallinnan ja mittojen hahmottamisen että tilojen/esteiden havainnoinnin merkitys ahtaissa tiloissa, esimerkiksi piha-alueilla ja pysäköintihalleissa.

Premier Smart Driving (SMART) – Työsuhdeautoilijoille sekä tuotantokäytössä olevien autojen kuljettajille on yhdistetty tehokas ajovalmennuspaketti yllä kuvatuista valmennuksista. Valmennuksen kesto on n. 4 tuntia (esim. 18 henkilöä/ryhmä).

Premier Off Road (OFF) –valmennuksessa opitaan ajamaan autolla haastavissa maasto-olosuhteissa. Kuljettajan maltti, harjoittelun tuoma usko omiin taitoihin ja ajoneuvoon sekä maastoajoon varustellun auton ominaisuudet tarjoavat elämyksiä ja oivalluksia, joita hyvin harva on päässyt kokemaan.

Premier Car Control Challenge (PCC) kisaoptio on leikkimielinen ja vauhdikas taitoajokilpailu, jossa juuri suoritetun PSD-valmennuksen aikana opitut tiedot ja taidot laitetaan koetukselle.

Premier Sporty Driving (SPORT) on vauhdikas ja hyödyllinen valmennus niille, jotka haluavat oppia nopean ajamisen perustaitoja. Muun muassa radan ja ajolinjojen hahmottaminen sekä auton oikeanlainen käsittely ja hallinta avautuvat tehokkaasti Premier Parkin teknisellä, ajotaitoja korostavalla radalla. Sporty Driving -valmennuksessa osallistujat saavat henkilökohtaista valmennusta ammattikilpa-autoilijataustaisilta kouluttajiltamme.

Porsche Taycan Experience (PTE) on äärimmäisen vauhdikas ratakierros tehokkaalla urheilullisella sähköautolla, taitavan kuljettajan kyydissä.

Opetuspoljin

Oikea ratakoulutus oikealla autolla

Riskienhallintakoulutus – Vastuullisen vanhemman valinta