Premier Park

Premier Park

Tapahtumakeskus Porvoossa

Kokoustilat

Kokous- ja saunatilat

Kokoustilat Porvoo

Premier Parkin pääärakennuksessa on kaksi kabinettia, joissa on molemmissa tilaa jopa 30 henkilölle. Erillinen takkahuone toimii hienosti noin 20 henkilön ryhmiin asti. Monimuotoiset ja muuntuvat yli 500 neliömetrin tilat riittävät jopa 200 – 250 henkilön tilaisuuksiin. Premier Parkin edustustilat soveltuvat erinomaisesti myös erityyppisiin iltatilaisuuksiin. Kokoustilamme mahdollistavat laajemmatkin koulutuspäivät ja -tilaisuudet.

Ladattavia sähköautoja on kahdenlaisia: täyssähköautoja ja hybridiautoja.

Kokous- ja saunatilat

Erikokoiset kokoustilat

Premier Parkista löydät kaksi kabinettia, joissa molemmissa on tilaa jopa 30 hengelle. Kabinetteihin saat kauttamme myös kokoustarjottavat kuten kahvit, sämpylät, lounaat ja makeat tarjottavat. Kabinetit on varusteltu modernilla tekniikalla mutta meiltä löytyvät myös perinteiset fläppitaulut.

 

Viihtyisään takkahuoneeseemme puolestaan mahtuu mukavasti noin 20 henkeä, myös tänne on mahdollista tilata juoma- ja ruokatarjoilu. Takkahuoneen voi vuokrata kokouskäyttöön arkisin, sekä saunatilan kanssa iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Suuria kokouksia varten Premier Park muuntautuu helposti kokonaisvaltaiseksi kokouskeskukseksi, joka voidaan jaotella päiväohjelman mukaan eri osioiksi. Autamme mielellämme päivän suunnittelussa, jotta kokouskokemuksesta saadaan mahdollisimman onnistunut. Voit myös halutessasi lisätä kokouspäiviin jännitystä ottamalla ajoradan osaksi kokonaisuutta.

Tarjoilut, ohjelma, kuljetukset ja tilavuokrat onnistuvat räätälöidysti, ota rohkeasti yhteyttä!

Kokous- ja saunatilat

Saunatilat

Viihtyisän saunatila sijaitsee upeissa luonnonpuitteissa.

Yrityksille

Premier Park on täyden palvelun tapahtumakeskus